Χρόνια πολλά! Ευτυχισμένο το νέο έτος 2021

Χρόνια πολλά! Ευτυχισμένο το νέο έτος 2021

Αυτή τη χρονιά όλοι μας θα βιώσουμε μία διαφορετική περίοδο εορτών. Κάπως πιο μοναχική και αποθαρρυντική, λίγο πιο μελαγχολική απ’ ότι συνήθως, ίσως και όχι τόσο πολλά υποσχόμενη, όπως άλλες χρονιές. 

Το 2020 το πρώτο πράγμα το οποίο μπορούμε να χαρούμε και να γιορτάσουμε είναι ότι είμαστε ευλογημένοι και τυχεροί, εφόσον είμαστε ακόμα ζωντανοί και υγιείς. Μπορεί να μην ήταν η χρονιά που κατορθώσαμε να κάνουμε και να αποκτήσουμε όλα όσα θέλαμε, όμως είναι μια χρονιά που μας βοήθησε να εκτιμήσουμε λίγο περισσότερο αυτά που είχαμε δεδομενα.Την ανάγκη για παρέα, για μια αγκαλιά και ένα χαμόγελο.

Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα στον εαυτό μας και στους άλλους είναι να προσέχουμε για την υγεία μας και για την υγεία των δικών μας. Να γεμίσουμε την καρδιά μας με αγάπη, καλοσύνη κι ελπίδα, για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν. Που εμείς θα δημιουργήσουμε και θα καταφέρουμε.

Τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Δυστυχώς, όχι τα ευχάριστα πράγματα αλλά ευτυχώς, ούτε και τα δυσάρεστα.

Τα Χριστούγεννα, την αγάπη, την ελπίδα, την καλοσύνη, την αισιοδοξία, τη μαγεία…, αν δεν τα βρούμε ψάχνοντας μέσα μας, κοιτάζοντας στην καρδιά και τη ψυχή μας, σίγουρα δεν θα τα βρούμε κάτω από ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ευχόμαστε σε όλους σας, μαθητές, καθηγητές, συνεργάτες να συναντηθούμε σύντομα όλοι μαζί!

ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ

ΚΕΚ Τετριμίδα
Παλαιολόγου 25
Τηλ: 2231021335

Menu