ΛΑΜΙΑ: Ξεκινούν Σεμινάρια για άδεια εργασίας Security – Κάνε σήμερα το βήμα για την επαγγελματική σου αποκατάσταση

ΛΑΜΙΑ: Ξεκινούν Σεμινάρια για άδεια εργασίας Security – Κάνε σήμερα το βήμα για την επαγγελματική σου αποκατάσταση

Σεμινάρια για άδεια εργασίας Security – Εγγραφείτε τώρα στο Κ.Ε.Κ. ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ και αποκτήστε μια θέση εργασίας ως προσωπικό ασφαλείας στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα – Άμεση έναρξη του σεμιναρίου 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα σεμινάρια που ξεκινούν άμεσα στην πόλη της Λαμίας
Σεμινάρια για άδεια εργασίας Security

Το ΚΔΒΜ-2 Κ.Ε.Κ. ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ, πραγματοποιεί εξειδικευμένα σεμινάρια υπηρεσιών ασφαλείας (Security) συνολικής διάρκειας 105 ωρών.

Τα συγκεκριμένα σεμινάρια οδηγούν σε πιστοποίηση και απόκτηση άδειας προσωπικού ασφαλείας (Security). Βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 4892/1/76-Γ και της τροποποίησης του Ν.3707/2008, οι εργαζόμενοι στον Κλάδο των Υπηρεσιών Ασφαλείας (Security) πρέπει να κατέχουν άδεια, η οποία εκδίδεται από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη.

Οι διδάσκοντες καθηγητές είναι άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στις Υπηρεσίες Ασφάλειας και γνωρίζουν όλα τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο Security, οι εκπαιδευόμενοι θεωρείται ότι:

  • διαθέτουν γνώσεις βασικών εννοιών του Αστικού και Ποινικού Δικαίου για υποχρεώσεις και δικαιώματα.
  • γνωρίζουν πώς να προλαμβάνουν και ελέγχουν εγκληματικές δραστηριότητες, προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία των πολιτών.
  • επιτηρούν, περιπολούν και εξακριβώνουν περιστατικά με επιτυχία.
  • επεμβαίνουν σε περιπτώσεις κρίσεων, φυσικών καταστροφών, ατυχημάτων και λαμβάνουν προληπτικά μέτρα για την ενημέρωση των πολιτών.

Μετά το τέλος του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις Πιστοποίησης, που διενεργούνται από το ΚΕΜΕΑ, για την απόκτηση της Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22310 21335, καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:00 και 17:00 έως 20:00 ή μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία του Κ.Ε.Κ. ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ  στην οδό Παλαιολόγου 25, στη Λαμία (1ος όροφος ) – στο πρώην κτίριο του ΙΚΑ.

Κ.Ε.Κ. ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ

Υπεύθυνη: Αλέκα Τετριμίδα

Παλαιολόγου 25, Λαμία
Τηλ. 22310 21335
www.kektetrimida.gr
Facebook/ΚΕΚ Τετριμίδα

Menu